Allround medewerker bediening / barmedewerker

Kom werken bij het leukste horecateam!

De Beurs in Oirschot is een gevarieerd horecabedrijf waar gastvrijheid en gezelligheid voorop staan. Op deze prachtige locatie serveren wij lunch, borrel en diner. Bij De Beurs kan men ook terecht voor evenementen en partijen. Nu de corona hopelijk op zijn einde loopt en wij onze deuren weer hebben kunnen openen willen wij ons team uitbreiden met verschillende functies;

– Barpersoneel
– Bedieningsmedewerkers

Wij zoeken: Vrolijke en spontane collega’s die het leuk vinden om in teamverband te werken. Verder vinden wij het heel belangrijk dat je oog voor detail hebt, flexibel en gastgericht bent!

De leeftijden van de medewerkers in ons team zijn heel erg gevarieerd dus iedereen met een glimlach is welkom.

Wij bieden:
– Samenwerking met leuke collega’s die (naast hard werken) ook altijd in zijn voor een grapje en gezelligheid.
– Diverse full-time en part-time functies; geef gerust aan waar jouw wensen liggen.
– Wij zorgen voor een goed salaris (beter dan het Horeca CAO) en ook de fooi wordt naar ratio verdeeld.
– Een flexibel rooster, jij geeft zelf je beschikbaarheid aan en daardoor wordt er rekening gehouden met jouw (sport)afspraken.
– Gratis trainingen en cursussen, zoals bijvoorbeeld ‘De basisvaardigheden van een barista of Tappen als een baas’ om (indien gewenst) door te groeien in onze organisatie.
– Legendarische teamuitjes welke je niet mag missen en waarover nog lang wordt nagepraat.

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar info@debeurs-oirschot.nl