Bruiloft

Toekomstig bruidspaar,

Als eerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en wat leuk dat jullie onze site bezoeken om wat meer informatie in te winnen voor de mooiste dag van jullie leven.

Wij denken dat wij jullie kunnen helpen om deze dag tot een onvergetelijke dag te maken. Hebben jullie al precies in gedachten wat jullie willen? Wij helpen jullie graag om jullie ideeën volledig uit te werken en alle puntjes op de i te zetten. Kunnen jullie nog wat inspiratie gebruiken? Kom gerust bij ons langs zodat wij gezamenlijk kunnen brainstormen en wij jullie wellicht nog ideeën kunnen laten zien waar jullie nog niet eerder aan gedacht hebben.

De Beurs bevindt zich op de eeuwenoude klinkers van de historische markt en gelegen naast de prachtige Sint-Petrusbasiliek, een perfect decor voor jullie fotoreportage.

Na de huwelijksvoltrekking in het historische raadhuis van Oirschot kunnen jullie het glas met elkaar heffen op ons aangeklede terras of in ons restaurant.

’s Avonds kunt u in ons restaurant, aan de met witte tafelkleden gedekte tafels, aanschuiven voor een heerlijk diner. Onze koks bereiden de lekkerste gerechten voor uw gasten, een heerlijk buffet, een keuze diner of een Beursgangetjes groepsdiner waarbij de gerechten prachtig opgemaakt zijn op bijzonder servies. Er is van alles mogelijk.

Natuurlijk is het belangrijk om van te voren een duidelijk beeld van het programma en de kosten te hebben, zodat jullie met een gerust hart en zonder stress kunnen uitkijken naar deze bijzondere dag. Graag willen wij jullie dan ook een duidelijke en vrijblijvende offerte sturen, zonder kleine lettertjes, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zullen zijn.

Zin om dit te bespreken tijdens een kop koffie? Mail of bel ons gerust voor een afspraak!