Beursgangetjes2018-10-19T21:18:59+00:00

Beursgangetjes

Soepen
  1. Geroosterde pomodorisoep met mascarpone
  2. Mosterdsoep met uitgebakken spekjes
  3. Soep special (vraag ons personeel naar de huidige soep)
Vleesvoorgerechten
  1. Carpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en zontomaatjes
  2. Vitello Tonato met tonijnmayonaise, kappertjes, zontomaatjes en rucola
  3. Geitenkaas met spek, gegrilde paprika en rucola
  4. Wrap met serranoham, roomkaas van zontomaat en lente-ui
  5. Huisgemaakte steak tartaar
  6. Crostini pulled chicken met pestodressing
  7. Wrap met gerookte kip, ananasmayonaise en bladspinazie
Vis voorgerechten
  1. Wrap met tonijnsalade
  2. Tartaar van verse zalmfi let, kappertjes, rode ui, kruidenzout en olijfolie
  3. Mini garnalencocktail met knofl ook-chilimayonaise en geroosterde stukjes wortel
  4. Garnalenkroketjes met aioli
  5. Torentje van krabsalade, pomodori tomaat en avocado
  6. Duo van gerookte paling en palingmousse met romige komkommer-dillesalade
Vegetarische voorgerechten
  1. Nachos met crème fraîche en guacamole
  2. Bruschetta met tomaten
  3. Venkelsalade met rozijnen en sinaasappelpartjes
  4. Salade De Beurs
  5. Pasteitje met groenteragout van broccoli, bloemkool en wortel
Vleeshoofdgerechten
  1. Saté van kippendijen, satésaus, gebakken ui, kroepoek en atjar
  2. Burgertje met mosterdmayonaise
  3. Spareribs met chilisaus
  4. Tournedos met rode wijn-sjalottensaus
  5. Varkenshaas met champignonsaus
  6. Chef’s special (vraag ons personeel naar het huidige gerecht)
  7. Kalfslende met dragon-cognacsaus
  8. Mini kipschnitzeltje met kerriemayonaise
  9. Eendenborstfi let met rode portsaus
  10. Ibericokroketjes met chili-knofl ookmayonaise
  11. Krokante kip met honing-mosterdsaus
  12. Gehaktballetjes in zoete satésaus
  13. Stoofpotje De Beurs met piccalilly
Vishoofdgerechten
  1. Vispastei van scholfilet en zonnevisfilet
  2. Gamba’s met aioli
  3. Gebakken kabeljauwfilet met witte wijn-dillesaus
  4. Zeebaarsfilet met trostomaatjes, knoflook en citroen
Vegetarische (hoofd)gerechten
  1. Frietjes De Beurs
  2. Aardappel wedges
  3. Dagverse wokgroenten
  4. Groenteloempia’s met chilisaus
  5. Gebakken champignons, rode ui en boontjes
Nagerechten
  1. Dame Blanche
  2. Kaasplankje met truffelhoning
  3. Chocolademousse
  4. IJstaartje van de Oirschotse bakker
  5. Koffie-ijs met Bastognekruimels en slagroom
  6. Appel-kaneel cheesecake
  7. Mousse van Nutella met witte chocolade druppels
  8. Mini appeltaartje van de Oirschotse bakker
Beursgangetjes voor kinderen
  1. Geroosterde pomodorisoep
  2. Wrap met gerookte kip, ananasmayonaise en bladspinazie
  3. Kip, gebakken in tempurabeslag met honing- mosterdsaus
  4. Saté van kippendijtjes met pindasaus
  5. Frietjes “De Beurs”
  6. Aardappel wedges
  7. Groenteloempia
  8. Burgertje met mosterdmayonaise
  9. Spareribs
  10. Nachos met crème fraiche en guacamole
  11. Frikandel
  12. Kipnuggets
  13. Bitterballen
  14. Kinderijsje
  15. Mousse van Nutella met witte chocolade druppels