DINER

Soepen
Soep van geroosterde pomodori 7,50
Soep van champignon met truffel 7,50
Soep special (vraag onze collega naar de huidige soep) 7,50

Alle soepen worden geserveerd met brood en een unieke dipper.

Voorgerechten
Wit en bruin brood (met 3 unieke dippers) 6,95
Salade vis (zalm | gebakken gamba| cocktailsaus) 18,50
Gyoza vis (sojasaus | bosui) 12,95
Carpaccio De Beurs (truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | pittenmix |
zongedroogde tomaten)
15,95
Gyoza kip (sesammayonaise | bosui) 12,95
Burrata (tomaat | pesto | balsamico) 13,50
Gyoza groente (sojasaus | bosui) 10,95
Hoofdgerechten
Zalm (Oosters | miso | sesamzaadjes | friet) 25,50
Biefstuk De Beurs (dagverse wokgroenten | rodewijnsaus | friet) 25,50
Hamburger De Beurs (sla | tomaat | kaas | gebakken ui | spek | barbecuesaus | friet) 19,95
Saté De Beurs (drie stokjes kipsaté | pindasaus | atjar | kroepoek | gebakken uitjes | friet) 19,95
Sticky ribs (diverse sausjes | salade | friet) 22,50
Ravioli (ricotta | spinazie | verse groenten | kruidensaus) 18,95
Nagerechten
Dame Blanche (vanille ijs, warme chocoladesaus, slagroom) 8,50
Chef’s special (laat u verrassen, een proeverij van drie kleine nagerechten) 9,50
Kaasplank (drie kazen, vijgenchutney, walnoten) 14,95