DINER
Soepen
Soep van geroosterde pomodori | 7,50 |
Soep van champignon met truffel | 7,50 |
Soep special (vraag onze collega naar de huidige soep) | 7,50 |
Alle soepen worden geserveerd met brood en een unieke dipper.
Voorgerechten
Wit en bruin brood (met 3 unieke dippers) | 6,95 |
Salade vis (zalm | gebakken gamba| cocktailsaus) | 18,50 |
Gyoza vis (sojasaus | bosui) | 12,95 |
Carpaccio De Beurs (truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | pittenmix | zongedroogde tomaten) |
15,95 |
Gyoza kip (sesammayonaise | bosui) | 12,95 |
Burrata (tomaat | pesto | balsamico) | 13,50 |
Gyoza groente (sojasaus | bosui) | 10,95 |
Hoofdgerechten
Zalm (Oosters | miso | sesamzaadjes | friet) | 25,50 |
Biefstuk De Beurs (dagverse wokgroenten | rodewijnsaus | friet) | 25,50 |
Hamburger De Beurs (sla | tomaat | kaas | gebakken ui | spek | barbecuesaus | friet) | 19,95 |
Saté De Beurs (drie stokjes kipsaté | pindasaus | atjar | kroepoek | gebakken uitjes | friet) | 19,95 |
Sticky ribs (diverse sausjes | salade | friet) | 22,50 |
Ravioli (ricotta | spinazie | verse groenten | kruidensaus) | 18,95 |
Nagerechten
Dame Blanche (vanille ijs, warme chocoladesaus, slagroom) | 8,50 |
Chef’s special (laat u verrassen, een proeverij van drie kleine nagerechten) | 9,50 |
Kaasplank (drie kazen, vijgenchutney, walnoten) | 14,95 |