Floormanager

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je horeca loopbaan? Vind je het leuk om leiding te geven aan een groep enthousiaste collega’s en te zorgen dat een dag lekker loopt? Reageer dat nu op onze vacature.

Wij zoeken: Een vrolijke en spontane collega die het leuk vindt om alles aan de voorkant te regelen. Je kunt op een natuurlijke manier de leiding nemen en je bent een voorbeeld voor anderen doordat je gastgericht bent en oog voor detail hebt.

Wij bieden:
– Samenwerking met leuke collega’s die (naast hard werken) ook altijd in zijn voor een grapje en gezelligheid.
– Wij zorgen voor een goed salaris (beter dan het Horeca CAO) en ook de fooi wordt naar ratio verdeeld.
– Een flexibel rooster, jij geeft zelf je beschikbaarheid aan en daardoor wordt er rekening gehouden met jouw afspraken.
– Gratis trainingen en cursussen, zoals bijvoorbeeld ‘De basisvaardigheden van een barista of Tappen als een baas’ om (indien gewenst) door te groeien in onze organisatie.
– Legendarische teamuitjes welke je niet mag missen en waarover nog lang wordt nagepraat.

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je CV met pasfoto en een korte motivatie naar info@debeurs-oirschot.nl

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar info@debeurs-oirschot.nl

Terug naar overzicht