Lunch – Diner – Borrel

In ons mooie, bourgondische dorp vinden wij het belangrijk om gebruik te maken van producten die we in deze omgeving aantreffen. Deze streekproducten maken het gerecht net een beetje specialer. Vraag daarom ook gerust naar onze dagspecialiteiten, welke wij buiten onze uitgebreide menukaart graag aan u serveren. Met een heerlijk(e) lunch of diner (bekijk hiervoor onze Beursgangetjes) kunt u genieten van alles wat onze streek te bieden heeft. Daarnaast kunt u uiteraard ook bij ons terecht om gezellig even bij te kletsen tijdens een lekkere borrel.

Beursgangetjes 

Een compleet diner met diverse gerechtjes voor € 39,95 per persoon
(kinderen t/m 12 jaar genieten van een complete kinderkaart voor € 17,50 p.p.)!

In de avonduren kunt u bij De Beurs onbeperkt genieten van onze Beursgangetjes;

Wij verwelkomen u met een mandje ambachtelijk brood van De Reijsende Man, de bakker om de hoek, vergezeld met onze unieke aioli en truffeldipper. Ondertussen kunt u kijken welke overheerlijke Beursgangetjes u deze avond wilt bestellen. U bestelt een gerechtje per persoon per bestelronde. Verder hoeft u alleen maar te genieten van de gerechtjes die om de beurt aan u gepresenteerd worden.

À la carte

Naast het serveren van onze Beursgangetjes, kunt u in de avonduren ook bij ons terecht voor onze à la carte kaart.

Allergenen

Onze medewerkers gaan zeer zorgvuldig om met uw voedsel allergie/-intolerantie. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken om te allen tijde uw allergie aan onze medewerkers kenbaar te maken, zodat onze koks met alle zorgvuldigheid uw maaltijd kunnen bereiden en indien noodzakelijk u van advies kunnen voorzien.

BEZOEK ONS

Sint Odulphusstraat 7 in Oirschot

E-MAIL ONS

info@debeurs-oirschot.nl

BEL ONS

0499 572222