Lunch – Diner – Borrel

In ons mooie, bourgondische dorp vinden wij het belangrijk om gebruik te maken van producten die we in deze omgeving aantreffen. Deze streekproducten maken het gerecht net een beetje specialer. Vraag daarom ook gerust naar onze dagspecialiteiten, welke wij buiten onze uitgebreide menukaart graag aan u serveren. Met een heerlijk(e) lunch of diner (bekijk hiervoor onze Beursgangetjes) kunt u genieten van alles wat onze streek te bieden heeft. Daarnaast kunt u uiteraard ook bij ons terecht om gezellig even bij te kletsen tijdens een lekkere borrel.

Wij serveren op dit moment onze lunch van 12:00 uur tot 17:00 uur, klik hier om een tafeltje te reserveren voor de lunch.

Het is ook mogelijk om een lunch af te halen, uw bestelling kunt u online of telefonisch doorgeven, klik hier voor ons online bestelsyteem.

Diner – TAKE AWAY
U kunt, vanaf vrijdag 3
december, op vrijdag, zaterdag en zondag, thuis genieten van onze Beursgangetjes dinerboxen.
Deze kunnen worden opgehaald tussen 16:00 uur en 18:00 uur. U kunt uw bestelling doorgeven tot uiterlijk 14:00 uur op de dag zelf.
Voor meer informatie en/of om te bestellen klikt u hier.

Tijdens de feestdagen (25 & 26 december) kunt u ook een dinerbox afhalen. Graag ontvangen wij uw bestelling voor 19 december. Op de dag zelf kunt u deze box  tussen 11:00 uur en 12:00 uur ophalen. 

Bekijk de lunchkaart

Allergenen

Onze medewerkers gaan zeer zorgvuldig om met uw voedsel allergie/-intolerantie. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken om te allen tijde uw allergie aan onze medewerkers kenbaar te maken, zodat onze koks met alle zorgvuldigheid uw maaltijd kunnen bereiden en indien noodzakelijk u van advies kunnen voorzien.