Onze goede doelen

Stichting Morris

Vanaf april 2019 steunen wij Stichting Morris. Stichting Morris zamelt geld in om medische Dolfijntherapie te financieren voor Morris Moerenhout (8 jaar). Morris functioneert als een klein kind van 1 jaar, praat niet, is niet zindelijk en heeft autisme en epilepsie. Met dolfijnentherapie hopen zij de levenskwaliteit van Morris te verbeteren.

U kunt helpen om deze droom waar te maken door een vrijwillige bijdrage van € 1,- per tafelrekening. Kom bij de Beurs lunchen of dineren voor een droom. Is dat niet Dolfijn eten?

Voor meer informatie: www.stichtingmorris.nl

Stichting ALS

Team ‘Wat ALS’ beklimt dit jaar, al lopend of fietsend, de Mont Ventoux tijdens de Tour du ALS. Voor onderzoek naar deze vreselijke ziekte is er veel geld nodig. Daarom houdt het team een benefietavond op vrijdag 3 april 2020 bij De Beurs.

Naast deze bijzondere avond organiseert dit team meerdere acties. Voor meer informatie klikt u hier.

Alpe d’HuZes

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Voor meer informatie: www.opgevenisgeenoptie.nl